fredag 1 mars 2013

Efit-dag i dag.

För en gång skull kom jag ihåg att det är efit-dag i dag. Roligt, även om jag kom i gång lite sent. När första bilden togs hade jag redan varit upp ett par timmar.

8.00 och jag har precis anlänt till jobbet. Så här stökigt är mitt skrivbord. Jag hade dock glömt att vända blad i kalendrarna när bilden togs. Den till vänster är "Månadens moderat" där mars månad pryds av Per Bill. Till höger, finaste ugglekalendern.

9.00 och internet fungerar inte, inte ens via mobilen. Ägnar mig åt lite pappersfix och planering i väntan på att det där internet ska kvickna till igen.

10.00 är det dags för fruktstund. Äter en banan och läser lite rapport under tiden, inför ett möte som jag ska ha i eftermiddag.

11.00 och jag tänker att när jag ändå fotar från jobbet måste jag bjuda på en bild på utsikten. Just i dag är det ju gråmulet och dant, och dessutom pågår arbetet med citytunneln precis nedanför fönstret men i vanliga fall är utsikten fantastiskt. Ni får helt enkelt tänka er en isig vinterdag med strålande sol och blå himmel, eller en sommarkväll när solen reflekteras i taken på Kungsholmssidan. :-)

12.00 och dags för en tur till gymmet. Ett så kallat nödvändigt ont.

 13.00 och fröken ser ut så här. Önskar verkligen att jag inte blev så himla röd i ansiktet när jag tränar.

14.00 och dags för mötesstickning att få komma fram. Äntligen. Kort möte dock, till mitt stora förtret. Jag hann ju knappt sticka något alls. 

15.00 sitter jag framför datorn igen. Allt som oftast ser det ut så här när jag jobbar vid datorn eftersom jag ägnar mig åt att språkgranska text som andra skriver. Det är mycket roligt.

16.00 och jag knallar hemåt uppför Götgatsbacken.

 17.00 är jag äntligen hemma med gosig liten tröttsmurf. Han har varit lite modig och gjort något han inte gillar och efter det fick han välja något mysigt och valde nappen och soffmys. Jag undrar jag, om han någonsin kommer att ge upp den där älskade nappen...
18.00 och dags för middag. Ovan nämnda tröttsmurf har beställt varma mackor. Med en kikärtssallad till blir det lite proteinrikare och matigare.

19.00 känner jag mig så här. Grå, gäspig, snurrig och lite luddig i konturerna. Väntar på att tröttsmurfen (som inte verkar så värst trött längre) ska vilja ha en godnattsaga eller två.


20.00 är det äntligen dags för godnattsaga. I kväll blev det Vasagrisen. Det är en himla mysig historia.

21.00 En smula kvällsstickning i soffan innan det är dags för mig att också krypa till kojs. Jag tror att jag tackar för mig nu. Godnatt och tack för i dag.

8 kommentarer:

 1. Vad roligt att du är med och efit:ar idag :)

  SvaraRadera
 2. Jag har förvisso bara gått uppför Götgatsbacken en endaste gång, men usch, vad den är otrevlig :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är både lång och full med folk nästan jämt. Men det är närmsta vägen hem, så jag traskar uppför den rätt så ofta. Jag bor på en tvärgata till Götgatan, precis på andra sidan kullen. :-)

   Radera
 3. Trevligt att få vara med om din dag, tror faktiskt att det är första gången jag är här på besök.

  http://alltannat.mimali.se/

  SvaraRadera
 4. Jag avundas dig din jobbutsikt!
  Ha en skön helg!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 5. Här tvivlades det också på att napparna någonsin skulle ges upp, men... Plötsligt händer det! :)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att kolla in din dag!
  Himla mysigt med gosigt soffmys. :)

  SvaraRadera
 7. Kul att få hänga med en dag!

  SvaraRadera