måndag 1 augusti 2011

Home sweet home.

Äntligen hemma. Borta bra, men hemma bäst. Vi har hunnit med en himla massa bus hos mamma/mormor. Grodprinsen har lekt med sin kusin J som är fyra år och hemma på besök från England (tillsammans med sin pappa/min bror). Vi har busat med storkusinerna och kramat på moster/syster. Varit ute och åka pappa/morfars stora båt. Grodan fick köra, gissa om han såg mallig ut. Fast han ville mest svänga höger så efter att vi hade åkt några varv fick morfar ta över igen. Och så har vi fikat med min gamla farmor. Tuffa tanten, flyger ensam till Estland varje sommar trots att hon är nära 90 år.

I lördags fick jag barnledigt och promenerade över till min gamla kompis Johanna som har köpt sitt barndomshem. Där hade vi tjejträff med vårat gamla gäng från mellanstadiet. Hur mysigt som helst. Vi grillade och drack vin och pratade, pratade, pratade halva natten. Jag tror att jag rumlade hem till mamma vid halvfyra på morgonen. Haha, när hände det senast liksom!?

Jag och Grodprinsen har busat i skogen en massa också. Det är så härligt att kunna gå rakt ut i skogen precis när man vill. Det kan man ju inte riktigt i stan. Vi har plockat kottar, kastat pinnar och ätit hallon och blåbär direkt från buskarna. Rena rama lyxlivet.

I övrigt har jag mest druckit kaffe och stickat. Den lilla, lilla pippitröjan blev färdig i ett tjillevipp och terapisockorna är nästan färdigstickade de också. I morgon ska jag visa!

3 kommentarer:

  1. Jag är igång med det finfina garnet jag vann hos dig. Det är så fint, så fint! Det är så roligt för det är ingen färgställning jag själv skulle ha köpt, men nu när jag har den.... Just love it!

    SvaraRadera
  2. Åh så roligt! Jag har stickat ett par sockor i just det där garnet och de blev så himla fina. Fast det är inte riktigt "min" färg heller, så jag gav bort dem. Kul att garnet hittade hem. :)

    SvaraRadera
  3. Det låter verkligen som en superhärlig tripp det!! =)

    SvaraRadera