onsdag 24 augusti 2011

Säg hej till Doris och Åke.

Idag har jag skaffat mig två nya vänner. Ugglan Doris och Skallen Åke. Det gjorde lite ont, men det var det värt. Jätteduktiga Jenny på Infamous studio i Stockholm har gjort den. På mig. Värsta grejen.

Update:
Bästa Manduzana frågar i kommentaren nedan om en tatuering måste betyda något eller om den inte bara kan vara snygg ändå. Jag tänker att det nog är en fråga som frågeställaren bör besvara själv. En tatuering är framför allt en personlig grej tycker jag. För somliga är det viktigt att tatueringen betyder något, för andra är det viktigt att den är snygg och sen finns det de som gör tatueringar mest på ploj och det är väl okej det med tänker jag, även fast jag kanske inte skulle göra det själv.

För mig symboliserar den här tatueringen lite var i livet jag befinner mig just nu. Nördiga ugglan på den lite tuffare döskallen. Jag tänker att jag vill kunna titta på den om tio år och känna att det var så väldigt rätt att göra just den här tatueringen just när jag gjorde den. Och sen är det förstås viktigt att den är snygg. Toksnygg. Haha.

4 kommentarer:

  1. Mycket , mycket snyggt!!!!
    Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Helt galet snyggt!!
    Alla har så snygga tatueringar. Jag vill också ha men jag vet inte vad. Måste en tatuering betyda något? Kan den bara vara snygg ändå?

    SvaraRadera