onsdag 17 augusti 2011

Just nu.

Grodprinsen är jättesjuk och har haft 40 graders feber sen natten till tisdag. Inga andra symtom, förutom att han kräktes lite första febernatten. Undrar vad det kan vara för hisklig bacill. Han skulle ha börjat förskolan först idag så vi kan inte ens skylla på dagis.

Nåväl, jag har stickat färdigt min flätstickade tröja med kimonoärm. Den ligger på tork/blockning nu. Det känns som att det kommer att ta ett tag innan den har torkat. Tjockt, tjockt garn. Vid en första, oblockad, provning är jag i alla fall mycket nöjd. Så fort den är torr och jag har lyckats lura sambon att ta en bild eller två kommer den att få en presentation här på bloggen.

Nu står jag i ett svårt vägskäl gällande vilket som ska få bli nästa stickning. Lisas Gratitude eller Dödergöks ballerinasockor? Tänker att ballerinasockorna kan vara ett ypperligt tillfälle att testa på Magic Loop, något jag varit sugen på länge. Å andra sidan har jag det perfekta Gratitude-garnet hemma och är mycket ivrig att få sticka den fina lilla sjalen. Hmm, vi får se vart det landar. Först: arbetsdag.

4 kommentarer:

 1. Jag röstar på Gratitude... ;)
  Fast såna där ballerinasockar vill jag också ha...

  SvaraRadera
 2. Åh, jag står också lite i valet och kvalet mellan dom där två. Men det får nog bli ballerinorna för min del, för jag har inget garn som passar sjalen hemma.

  SvaraRadera
 3. Varför välja?! Starta båda så kan du ha ballerinasockorna som ta-med-arbete och gratitude som soffhörnsarbete!
  Hoppas den lille kryar på sig!

  SvaraRadera
 4. Hoppas lillen kryar på sig! Jag röstar för Gratitude. =)

  SvaraRadera