tisdag 26 oktober 2010

Hemma igen!

Nu är vi hemma! Ett bakstycke, några extra kilon och ett litet sömnunderskott fick vi med oss hem. Lilleman var måttligt förjust i resesängen och är inte van vid att dela säng med mamma eftersom han vanligtvis sover gott i sin spjälis hemma så det blev en del gnäll och stånk under nätterna. Som vanligt känns det som att vi borde ha stannat längre. Det är så många jag vill hinna träffa när jag är hemma och så vill jag ju hinna slappa och ha det lugnt lite också. Nu fick slappandet stryka på foten en smula men härligt har vi haft det. Och en hel del sticktid hann mamman till synes snylta till sig. Fantastiskt vackert garn vilket tyvärr inte riktigt framgår på bilden. Mörkt olivgrönt med svaga skiftningar i gyllene halmgul och oljig midnattsblå.

3 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där med att tiden inte riktigt vill räcka till för allt och alla när man har åkt till hemorten. Men det är i alla fall alltid roligt att komma hem.
  Så fint du stickar - underbart mönster!
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 2. WOW! Jag är så impad, tröjan kommer ju sitta som en smäck på dig vännen!

  Hur är det med ledigheten resten av veckan? Jobbar du el är du ledig?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, Pippi-tröjor är verkligen alldeles underbara. Ska få en ny liten kusin här i vinter, då ska jag passa på att sticka en i de "rätta" färgerna. :)

  Jättefin tröja här ovan förresten!

  SvaraRadera