måndag 21 mars 2011

Jag lever... tror jag.

Nu får Garnfröken ta och skärpa sig. Det är ju rena rama bloggtorkan här! Ni vet, ibland så hinner livet liksom ikapp en. Och ramlar över en. Lite som en lavin sådär. Och sen får man ägna ett par veckor åt att gräva sig upp ur snön. När man väl är uppe igen är man halvdöd av trötthet och måste bli ompysslad och tyckt-synd-om en stund innan man är redo att möta verkligheten igen. Ungefär så känns det när en liten familj lyckas komma över fem (tror jag det blev till slut, om det nu är slut, jag vågar inte ropa hej än) magsjukor, tre rediga förkylningar och en vecka med nära 40° feber och ögoninflammation på lite mindre än två månader. Jag är trött.

Jag har nästan inte stickat något alls. Har således inte heller så mycket att blogga om. Nu känns det som att inspirationen börjar komma tillbaka lite grann. Tack och lov. Åh, vad jag har saknat inspirationen!

2 kommentarer:

  1. Fy vad jobbigt det låter. Här hade vi fem veckor där vi turades om med magsjuka, feber och förkylning med hemsk hosta - men det låter som ni hade det än värre. Skönt att ni är bättre nu i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Tuff period! Hoppas det blir bättre ett tag nu!

    SvaraRadera