söndag 22 januari 2012

E.F.I.T.

Jag har sett att flera av er brukar blogga om "Ett foto i timmen" och det är så roligt att se vad ni har för er under en hel dag. Flera gånger har jag tänkt att jag också ska hänga på. Dock brukar jag alltid upptäcka det för sent men i dag är det dags för premiär.

09.10
Om jag hade upptäckt att det är E.F.I.T-dag i dag innan jag ätit upp frukosten hade det kanske blivit en roligare premiärbild. Dagen inleddes hur som helst med att Grodan, och därmed också jag, tog sovmorgon till 08.30 (!). Nu myser vi framför Barnkanalen och jag stickar några varv på min Offe.

10.10
Påklädning enligt "kan själv"-metoden. Klänningen ska av och kläder mer lämpliga för utelek ska på. En mycket koncentrerad Grodprins.

11.10
Lilla söndagspromenaden.

12.10
Pannkakslunch deluxe, med varma bär och grädde spetsad med lite äkta vaniljpulver. Kanske inte de snyggaste pannkakor jag har åstadkommit, men goda blev dem. Och nej, jag är inte alltid så här huslig. Ibland köper jag till och med färdiga plättar från kyldisken på Ica (hiskeligt va? :-))

13.10
Grodan tar sin middagslur och sambon har skuttat iväg till gymmet så jag passar på att ägna lite tid åt mina studier. Klarspråk är det som gäller i dag.

14.20
Jag och Grodan tittar på Pettson och Findus och jag passar på att fästa trådarna i mina Achilles HeAl-sockar. Att fästa trådar är riktigt tråkgöra om du frågar mig men det är ju roligt när det är gjort.

15.10
Jag borde städa upp efter mitt pannkakskalas med tror att jag tar och dricker lite kaffe istället. Kanske några Offe-varv också.

16.10
Offe växer så långsamt, så långsamt.

17.10
Censur. Okej, jag stod i duschen och det här är inte riktigt den typen av blogg va?

18.10
I köket. Vegetariska thaibiffar med nudlar och broccoli. Manduzana frågade efter recept och det är superenkelt. Frysdisken på Coop, Findus veggie thai tror jag de hette. De var helt okej för att vara icke-hemlagade. :)

19.10
Mys i soffan. Jag och Grodan tittar på Ponnyakuten innan det är dags för välling och tandborstning. Bästa stunden på dagen.

20.10
Dags att plocka fram skolböckerna igen, här i form av en utskriven pdf. Rooibos med ingefära och citron och så en godisskål som finaste sambon fixade fram från ingenstans för att peppa lite.

21.10
Tillbaka i soffhörnet. Det får bli några Offe-varv till innan det är dags att krypa till kojs. Och känner jag mig själv rätt har jag nog gått till sängs innan det är dags att posta nästa bild. Med andra ord var det här allt för min E.F.I.T-premiär. Tack för att ni tittade in!

10 kommentarer:

 1. Åhhh en Gul-Grå Offe tror jag blir tokläcker!
  Kul att se en hel dag hos dig. Här är det strax dags för bild två...

  SvaraRadera
 2. Tittar förbi din dag
  http://pylonofthepit.wordpress.com/2012/01/22/efit/

  SvaraRadera
 3. Välkommen till EFIT, kikar in på dina första bilder

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du är med idag :)

  SvaraRadera
 5. Kul att se dina bilder och din dag. :)

  SvaraRadera
 6. Vegetariska thaibiffar låter gott. Recept? :)

  SvaraRadera
 7. Kikar in på din EFIT-dag, och upptäcker att det både stickas fint och lagas god mat. Kul att följa!

  SvaraRadera
 8. Ah pannkakor var inte igår :)

  SvaraRadera
 9. Kikar in igen för att se resten av din EFIT dag, jag tycker det är helt ok att köpa färdiga pankisar, jag har alltid frysta pankakor i frysen om barnbarnen kommer över :-)

  SvaraRadera
 10. Men det var väl kul att vara med på EFIT? Välkommen!

  När jag stickade en gång i världen brukade jag fästa trådarna allteftersom jag stickade, alltså genom att sticka med dem tills de tog slut. Då slapp jag sitta med nål och tråkgöra efteråt.

  SvaraRadera