lördag 27 augusti 2011

Sånt man kan göra när man inte stickar.

Det är lite stickpaus här. Allt är förstås Doris och Åkes fel. Själva tatueringen läker fint, vad jag kan se, men resten av armen är rätt svullen. Så jag försöker vila den så mycket jag kan. Vilket betyder inget stickande.

Istället för att sticka har jag idag varit och tittat på fotboll. Andra gången på två veckor. Jätteknäppt, jag är ingen sportfåne, men systersonen spelar i juniorallsvenskan och ganska så ofta har de match i Stockholm. Det är faktiskt ganska trevligt så länge vädret är fint. Att sitta på en läktare, heja lite, prata lite strunt med systeryster och dricka kaffe. Det roliga (och knasiga) är att jag har blivit riktigt engagerad, följer tabellen och så. Haha, det är knappt att jag tror att det är sant. Men det är det.

Idag mötte Eskilstuna City (Dannes lag) Enskede på Enskede IP. Dagens match bjöd på spänning i form av domarskandal, utvisningar och hätsk stämning mellan både spelar, domare, tränare och publik. Tyvärr vann Enskede med 1-0, tack vare en mycket märkligt dömd straff och målvaktsutvisning. Det var lite tråkigt. Jag gillar inte när det blir osportsligt och det var det faktiskt. Ingen rättvis seger. Kan inte låta bli att undra om domaren kommer att sova gott inatt. Hmpf.

I övrigt har jag faktiskt stickat färdigt min Gratitude. Den är blockad och klar men jag kan inte lyfta armen tillräckligt högt för att fota den, så jag måste vänta tills någon har tid att hjälpa mig lite. Men snart kommer den att visas upp på bloggen.

Hoppas ni har en trevlig lördag kväll!2 kommentarer:

  1. Åh, vad trist med påtvingad vila. Men det blir snart bättre. När jag hade tatuerat min fot så var den så svullen så jag fick dra ur skosnöret och lirka ur tungan för att få plats....Men sen blev det så bra och så fint.

    SvaraRadera
  2. Sicken läcker tatuering! :) Jag ska fixa ett foto på min, jag med :D

    SvaraRadera