söndag 18 september 2011

Nytt byte och lite annat svammel.

Det är dags för ett nytt sockgarnsbyte och det kan jag ju förstås inte låta bli att anmäla mig till. Anmäl dig du också! Klicka på bilden så kommer du till rätt sida på stickamera.se. Sista anmälningsdag är den 5 oktober om jag inte missminner mig.

I går hade vi en lugn och härlig lördag. Det var så fint väder. Vi passade på att promenera lite på stan och jag lyckades övertyga sambon om att vi behövde nya tekoppar. Det blev de här fina från Ittala, fast i svart. De är förstås redan invigda och de är helt perfekta. Precis så som jag vill att tekoppar ska vara.

Jag har också lagt upp en ny Gratitude. Den här gången på 3,25:or och i senapsgul alpacka. Jag tror att den kommer att bli fantastisk. Kanske blir det lite tråkigt här på bloggen när det gäller det stickade ett tag framöver. Dels har jag så himla lite sticktid och dels så har jag ju snöat in på det här med att sticka Gratitude. Tänker att jag ska samla på mig ett helt litet julklappslager av Gratitudes så det kommer kanske inte att stickas så väldigt mycket annat på ett tag. Haha, på stickfronten intet nytt liksom. Sorry!

Nu ska jag i väg och göra grupparbete. Fritt eller styrt för för- och efternamn är vårt tema så vill ni veta något namnlagen, fråga mig! Jag har liksom läst den några gånger de senaste dagarna... Trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker din prioritering i stickning verkar alldeles ypperlig! Jag är mycket smickrad :D

    SvaraRadera
  2. Ska också börja med Gratidude, måste bara klappa på mina Norrgårdengarner ett tag till först

    SvaraRadera