söndag 18 november 2012

Hej igen!


Nu var det alldeles för länge sedan bloggen fick lite kärlek, men nu är det minsann dags tycker jag. Jag har köpt pärlplattor till barnen, men som vanligt när det kommer till pyssel var det nog jag som hade roligast. Oj, vad vi har pärlat i helgen. Till och med Grodprinsen som inte är mer än tre år och har gott om myror i brallan har suttit koncentrerad timmar i sträck. Det händer inte så ofta kan jag berätta.


Bonuspinglan som är fem är så sjukt duktig. Den som tittar noga kan se att hon har skrivit sitt namn i hjärtat, helt utan hjälp.


Grodan är så flink, i ett huj gör han färdigt platta efter platta. "Stryk den här mamma!" ropar han.Och jag gjorde bokstäver. Mycket skojigt. Jag tänker att de ska förses med magneter och föräras en plats på kylskåpet. Kanske gör jag fler så att man kan skriva roliga grejer.


Och sen fick jag julfeeling av allt pyssel. Jag vet inte var de ska hamna riktigt, men i granen kanske? Jämte en stickad julkula eller två.

4 kommentarer:

 1. Dom blev väldigt söta och fin ^^

  SvaraRadera
 2. Wow så många fina och kreativa verk, härligt och se.

  SvaraRadera
 3. Oj vad flitiga ni har varit. Mina ungar kommer också hem från skolan med pärlkreationer. Nuförtiden finns det ju en massa fina färger att välja mellan. Annat var det på min tid ;-)

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka ;)
  Vad roligt med pärlplattor! Jag kommer ihåg att jag kunde sitta med det här i evigheter när jag var liten.

  SvaraRadera