lördag 16 april 2011

Till Riga.

Vi ska fara till Riga. Jag, sambon och Grodprinsen. Åka båt, sova tre nätter på hotell och sen åka lite båt igen. Jag vet inte hur jag tänkte riktigt. Är nämligen inte så förtjust i att åka båt. Har bokat bord på vad som sägs vara Rigas bästa restaurang. Vet inte hur jag tänkte där heller riktigt, Grodprinsen och vita dukar känns kanske inte som en klockren kombo. Äsch, det blir säkert fantastiskt.

Har du varit i Riga? Vad får vi inte missa? Finns det någon laj garnbutik eller något mysigt café som jag borde ringa in på kartan?

Och ni som är vana vid att resa med små barn (Grodan blir två i sommar), allmänna små tips mottages tacksamt.

5 kommentarer:

 1. åååhhh va avis jag blir...vill oxå till riga...det ser så vackert ut där :) Va gäller Grodan så är det det klassiska:pännor och papper,nåt som låter,nåt som kan byggas med/på och mutor :DD

  SvaraRadera
 2. Va bra att du åker till Riga och rekar,så får jag en lägesrapport sen! Vi har en resa inplanerad i slutet på juni. Tips på garnbutiker mottages tacksamt! Det kommer säkert att gå finfint med lillprinsen.

  SvaraRadera
 3. Garnshopping-guider till alla resmål är intressanta, och Riga ligger ju överkomligt nära dessutom... jag följer bloggen och hoppas på en rapport senare. ;)

  SvaraRadera
 4. Att resa bort sådär piggar upp men jag brukar alltid ångra mig precis innan vi ska åka...men blir nöjd när vi väl kommit iväg!
  Vi reste inte mycket med barnen när de var små men när vi väl gjorde det gick det alltid bättre än jag trodde innan! Bara de fick mat med jämna mellanrum...:-D

  SvaraRadera
 5. Tack för era tips. Börjar får rejält med resfeber nu... :)

  Återkommer såklart med rapport på både garnaffärer och annat jag finner det värt att tipsa om!

  SvaraRadera