tisdag 1 maj 2012

April april.

Nu är fina april över. Månaden som kom med våren, även om det verkade lite si och så med det för en stund. 

Jag har uppfyllt mitt ena nyårslöfte gånger två. Tråksockarna lämnade stickorna under april månad och minsann hann jag inte maska av en Opsa också, även om jag inte hunnit med att presentera Opsan här på bloggen än.

Det där med klädköperiet gick det åt fanders med. Svarta älsklingsjeansen med hög midja kastade in handduken så jag var "tvungen" att köpa ett par nya. Det kändes väl ändå okej men sen var jag inne på en av de stora klädkedjorna och skulle panikköpa något plagg till Grodprinsen innan vi åkte till Riga och då slank det visst med två tröjor till fröken också. Jag skyller på någon slags stresskollaps för jag glömde liksom bort att jag hade lovat mig själv att låta bli och så vips stod jag där med två totalt onödiga (men snygga) tröjor i påsen. Jag hoppas på bot och bättring under maj månad. Så får det bli.

2 kommentarer:

  1. Jobbigt med de där kläderna som bara hoppar på en utan förvarning. Var själv och letade kläder till min 17-åring, men kom hem med ett par billiga t-shirts till mig själv. Jag kunde inte värja mig, de bara slank ner i påsen.

    SvaraRadera
  2. svar: Hade det inte varit bättre att ge den blivande pappan den där lustgasen - istället för dig? ;)
    På tal om små barn, vet du vem som under ditt dop, höll dig så länge på sin arm att hon hade muskelvärk nästa dag?

    SvaraRadera