fredag 27 april 2012

Liten lista.

Jag hittade roliga frågor hos Disa.
1. Senaste ämnet du och dina tjejkompisar diskuterade?
Jag hänger inte så mycket i tjejgäng, tyvärr. Verkar mysigt med "Sex and the city"-bruncher, men när ska man hinna liksom?

2. Skulle du helst gå på stadsfest eller vikingamarknad?
Musikfestival...? :)

3. En film som får dig att fälla några tårar när du ser den?
Jag är hopplöst dåligt på att gråta till film. Däremot gråter jag ofta till sport vilket är helt absurt eftersom jag är mycket ointresserad av just sport. Men när de vinner och blir glada, då minsann gråter Garnfröken.

4. Om det fanns en sak du skulle vilja slippa att göra, men ändå alltid var nygjort som tex borsta tänderna, dammsuga, diska, raka sig osv, vad skulle det vara?
Åh, jag skulle vilja ha gått på toaletten. Fatta att aldrig behöva sitta på toa igen. Det måste ju vara det absolut tråkigaste man kan göra.

5. Favoritförfattare om du bara får välja en?
Eftersom Mästaren och Margarita är min absoluta favoritbok måste det bli Bulgakov. Men det finns hemskt många bra författare.

6. Vilket land skulle du helst vilja besöka? (även om du redan besökt det, kan du ta samma)
Australien. För att världens finaste tjej bor där och henne vill jag hälsa på.

7. Har du varit i norrland någon gång, och i så fall vart?
Oh ja. På en massa olika ställen. Varje midsommar är vi utanför Krokom, Jämtland. Med ovan nämnda tjej har jag hängt en del i i en söt håla utanför Hoting. Och så har jag varit i t.ex. Östersund, Umeå, Kalix, Sundsvall, Ånge, Härnösand. Med mera. Norrland är fantastiskt.

8. Senaste låten du lyssnade på?
Killing in the name of med Rage against the machine, märkligt nog. 

9. Vem kramade du senast?
Älskling. 

10. Vem pratade du i mobilen med senast?
Älskling.

11. Komedifilm eller Action?
Nej tack. :-)

5 kommentarer:

 1. Vilka bra frågor. Jag älskar frågor som detta, för då får man liksom en lite bättre ide om bloggaren. Tror kanske att jag måste svara på dem jag också.
  Ha en fin helg.
  //jonna d

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du svarade på frågorna! Kul att läsa dina svar. =)

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten håla utanför Hoting hängde du i? Blev nyfiken eftersom jag tillbringar min tid när jag är i Norrland i en liten, liten by utanför Hoting. :-)

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att gå läsa dina svar. Jag grinar också till sport! Det är ju helt fantastiskt när dom vinner och blir lyckliga :)

  SvaraRadera
 5. Paradiset Kaos, förlåt, jag har inte sett din fråga innan! Det är en liten by som ligger vi Tåsjön, Brattremmen vill jag minnas att den heter. Eller by och by, det är några hus längs en väg vid en sjö :).

  SvaraRadera