lördag 7 april 2012

Vykort.

Här kommer en liten påskhälsning från Riga. Vi har tyvärr haft några småtråkiga dagar. Redan på båten över till Riga vaknade Grodprinsen mitt i natten och hade fasligt ont i örat. Öroninflammation! Som tur var hade jag tagit med Alvedon och tack vare den har vi hållit huvudet ovanför vattenytan, men mestadels har vi ägnat tiden åt gråt och tandagnisslan på hotellrummet. I dag är den lilla prinsen äntligen piggare så vi har passat på att vara ute och utforskat några av Rigas alla lekparker. Ett litet garnbutiksbesök hann vi också med förstås.

Finaste älskling framför den roliga garnbutiken, Hobbywool. Vi hade tur och det var öppet trots att det är påskafton i dag.

Jag framför ovan nämnda butik. Roliga klockor över entrén!

Man kunde köpa fina kit för att sticka lettiska vantar. Fin idé och trevliga presentförpackningar, men jag hittade inget som jag tyckte var sådär superfint och dessutom såg passformen inte så kul ut.

Istället köpte jag två nystan av ett garn som både såg ut som och kändes som Zauberball. Cirka 65 kronor stycket kostade dem.

Och sen blev det finfika på ett stiligt konstkafé. Pralinen kan ha varit den godaste jag någonsin ätit.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att hitta en sådan affär! Jag hade troligtvis handlat ihjäl mig...

  SvaraRadera
 2. Trevligt med semester, synd att grabben skulle bli sjuk. Vilken härlig garnbutik du hittade och vilket fyndpris på garnet.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad det såg trevligt ut vid/i garnbutiken. Jag har en sådan garnresa på min önskelista och du har nog sålt in Riga rätt rejält tror jag.

  SvaraRadera
 4. Sådär kan det vara att resa med barn: man vet aldrig hur det blir! :-) Tur att ni hann med lite annat än att vara på hotellet! (Vi hade magsjuk son en gång i Köpenhamn, på något sätt minns inte barnen det utan bara det vi till slut fick gjort i alla fall!)

  SvaraRadera