måndag 6 augusti 2012

Paus i väntan på garnleverans.


Och där tog garnet slut. En härva Kidazzle och en härva Malabrigo Sock går loss på cirka 400 kronor tillsammans. Det skulle helt enkelt ha blivit för dyrt att sticka färdigt den så som det var tänkt, så lite garnrester att fylla ut med kom väl till pass. Men en ytterligare härva Kidazzle är i alla fall beställd och i väntan på leverans får jag helt enkelt roa mig med annat. Det kan i alla fall konstateras att jag inte behöver gnälla över mina små sjalar något mer ty denna blir gigantisk. Roligt!

6 kommentarer:

 1. Cool! Ska bli intressant att se den i fullt "utfällt" skick! (Utfällt var ett dåligt ord men jag hoppas du förstår vad jag menar... ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli mycket spännande när den är färdig. Och "utfällt" var ett alldeles ypperligt ord om du frågar mig. :-)

   Radera
 2. Vad konstigt! Jag har också Malabrigo Sock i min Rockefeller och en härva räckte preciiis till färg A dvs din gula. Och jag behövde bara några gram till av färg B...Men du hade kanske inte en hel härva när du började? I vilket fall som helst så stickar man ju olika och så :-) Våra sjalar är lika fast tvärtom, där du har gult har jag lila och den andra färgen är gulgrön. Kan säga att det är en jätteskön modell att ha på sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade hela härvor, men jag använde ju Malabrigon till färg B vilken skulle sluka lite mer garn. Jag har nog lite större stickstorlek än vad mönstret anger tror jag, det är nog det som gör det för vanligtvis stickar jag ganska hårt och brukar göra av med mindre garn än vad mönstren anger. :)

   Radera
 3. Vad snyggt! Snuskigt snyggt! Frustrerande när garnet inte räcker dock :P

  SvaraRadera