fredag 24 september 2010

Nu är sockgarnspaketet lagt på lådan.

Igår lade jag paketet som ska till min sockgarnskompis på lådan. Jag tror att jag missade tömningen med några minuter så jag gissar att garnet landar hos kompisen på måndag. Jag är lite nervös eftersom jag skickade garner som jag själv inte är så jätteförtjust i. Och man ska ju skicka garner som man själv skulle bli glad av att få. Nu blir jag i och för sig alltid glad när jag får garn så jag hade förstås blivit glad även av dessa garner men om jag hade köpt garn till mig själv hade jag förmodligen inte valt just dessa färgställningar. Jag har dock tjuvkikat in på kompisens blogg och hon verkar vara lite färggladare än jag så jag tror att hon blir nöjd. Jag hoppas det i alla fall.

Jag är alltid såhär fånig, även när jag köper presenter till människor jag känner väl. Antingen så oroar jag mig för att personen inte ska gilla presenten, eller för att jag ska ha köpt något som den redan har. Fånigt va? Det är ju inte som att jag själv har särskilt högt ställda krav på presenter jag får. Det är ju tanken som räknas ändå.

3 kommentarer:

  1. Och, skulle man redan ha garnet i just den färgen så gör det inget, för då räcker det till ett större projekt!

    SvaraRadera
  2. Hej. Jag gissar att det är du som skickat paket till mig som ligger och väntar hemma? Eller gissar och gissar förresten, jag fick någon att läsa avsändaren. :-)
    Jag kommer inte hem förrän på torsdag men jag är såå nyfiken. Du behöver inte vara orolig, jag har precis samma vånda som du varje gång jag ska skicka paket men blir alltid glad för det jag får...Tack på förhand :-D

    SvaraRadera