fredag 6 september 2013

Lyxleverans.


Jag har bestämt mig för att kasta i princip hela mitt garnlager. Det är väldigt sorgligt alltsammans, men efter att det brann hemma hos oss julen 2011 så fick jag tillbaka allt garn sanerat. Varje gång jag har tagit fram och plockat med det har jag surmulet lagt tillbaka det eftersom det fortfarande luktar, både brandrök och kemikalier från saneringen. Jag har testat att sticka med några nystan och sedan tvätta det färdigstickade men lukten försvinner inte helt och hållet. Så himla sorgligt. Och dumt att jag inte anmälde det som förstört till försäkringsbolaget.

Efter att jag hade bestämt mig för den stora utrensningen där allt garn inköpt före branden ska väck unnade jag mig en riktigt lyxbeställning från Garnkorgen. Från vänster: Malabrigo Sock ochre, Kidazzle pumpkin, Malabrigo Sock ivy, Malabrigo Sock eggplant, Shepherd Sock pewter och Shepherd Sock cedar (båda från Lornas Laces).

Jag är lite besviken på färgen pewter. På skärmen såg den lite rosa/metallicskimrande ut, men den är bara platt grå. Men den blir säkert jättefin i kombination med något lite piffigare. Nu ska jag bara välja vilka tre som ska få bli Stephen West-sjalen.

1 kommentar:

  1. Usch, det måste göra så ont att allt garn blev förstört. Du gjorde helt rätt i att beställa massa lyx-garn som tröst!

    SvaraRadera