måndag 22 november 2010

Apa!

Jag gav mig i kast med novembersockorna i sockklubben, trots att jag bestämt mig för att låta bli. Det var precis ett så tråkigt mönster som jag befarat. Jag tror inte att jag ägnade mer än ett par timmar åt mönstret innan jag gav upp.

Letade upp ett roligare sockmönster på ravelry istället. Bästa Cookie A gör så fina sockar att man nästan gråter. Ovan är första halvan av ett par Monkeys (Knitty-länk) i galet rosa Colinette Jitterbug Cherry. De ska bli en julklapp till någon som inte läser bloggen (hoppas jag innerligt).

5 kommentarer:

 1. Sockorna ser så fina ut. Jag har nyligen gått med i stickklubben och novembersockorna tilltalade inte mig heller. Jag har inte stickat något efter engelskt mönster. Drar mig lite för att testa, men har köpt hem lite olika garnsorter så jag är halvvägs på G! Har du nått tips på ett lätt mönster? Kan ju va bra att gå ut lite lugnt i början.

  SvaraRadera
 2. De sockorna blir ju jätteläckra! Tråkigt med trista mönster, då ska man göra något roligt i stället!

  SvaraRadera
 3. Efter ändring blir ju detta ett par supersnygga sockor i supersnygg färg. Den som får dem blir nog glad! :)

  SvaraRadera
 4. Lisa: Septembersockarna tyckte jag var rätt kul. Det var mitt första engelska mönster och ett par sockor blev det så det kan inte ha varit så vansinnigt svårt. :-) Fa Fa Fa Socks heter dem.

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset! Jag har skrivit ut mönstret på de sockarna, så nu är det bara att få tid att börja. Det är så mycket jag vill sticka och så lite tid....

  SvaraRadera