fredag 14 januari 2011

Statusläge.

Kameran är trasig. Och igår när jag skulle fota min framsteg med mobilen gav den också upp. På posten ligger en ny kamera, redo att hämtas ut, men lillfisen har vattkoppor så vi är inte så välkomna på offentliga platser. Ni får nöja er med text idag.

Jag har stickat färdigt alla delar till min Smocked Cable Coat. Jag hade planerat att blocka dem igår men Louie vägrade somna förrän efter 21 så då var jag för trött. Hur som så ser jag i alla fall ljuset i tunneln, det ska nog bli en färdig kofta inom en inte alltför avlägsen framtid. Yay!

Det fina, fina rosa garnet från Litet Nystan påbörjade igår sin resa mot att bli en härlig Swallowtail. Jag hann en bra bit igår och det ser ut att kunna bli fantastiskt vackert. Det är så roligt att jag har börjat våga mig på lite äventyrligare projekt än rätstickade tröjor.

Finaste svägerskan fick som ni kanske minns ett par Monkey Socks i julklapp. Igår fick jag ett sms om att hennes mor hade blivit så förtjust i sockarna så svägerskan ville gärna beställa ett par till sin mors födelsedag. Det brinner lite i knutarna för modern fyller år redan den 23 januari och dessutom önskade hon sig ett par Monkeys i blå nyanser och jag har inget blått sockgarn i mitt stash. Så nu är frågan om jag ska nöja mig med att sticka dem i Zauberball crazy som jag vet finns på min LYS, eller om jag ska beställa något på nätet? Bråttom, bråttom är det oavsett om jag ska hinna färdigt innan den 23:e. Men roligt med beställningar, det betyder ju att det jag gör är uppskattat. Glad Garnfröken!

2 kommentarer:

  1. Grattis! Det är alltid roligt med uppskattning.

    SvaraRadera
  2. Roligt med beställningen!
    Onekligen blir man ju lite nyfiken, du verkar ha fått mycket gjort!
    Vattkoppor är inte kul men skönt när det är gjort.

    SvaraRadera