torsdag 28 juli 2011

Dags för några dagar på vift igen.

Det känns som att det har blivit mycket flängande fram och tillbaka den här semestern och nu är det dags igen. Jag och Grodprinsen lämnar Grodpappan hemma och åker till Eskilstuna för att hälsa på tjocka släkten. På schemat står en massa olika släktbesök (knepigt när man som jag har skilda föräldrar), fint väder och en dag på sjön, tjejträff med mina gamla barndomskompisar samt förhoppningsvis en massa sticktid då jag har goda förhoppningar om att det kommer att finnas en och annan frivillig barnvakt på plats.

Monkeysockorna och den yttepyttelilla pippitröjan är de projekt som får hänga med. När jag kommer hem vill jag lära mig att sticka sockor med Magic Loop. Om någon har några bra länktips med mönster och/eller tutorials så blir Garnfröken mycket glad!

3 kommentarer:

 1. Åh, magic loop är det bästa! Den här videon hjälpte mig när jag skulle lära mig det: http://garnstudio.com/lang/se/video.php?id=120&sort=2&thumbnails=on
  Nästa steg är väl att lära sig sticka två sockor samtidigt med magic loop ;)

  SvaraRadera
 2. Jag hade lämnat en kommentar men den tycks ha försvunnit.
  Önskade dig bara en trevlig tid!

  SvaraRadera
 3. Tack tack för den fina vinsten. Färgen/erna var alldeles ljuvliga, precis min smak. Jag blev så ivrig att jag nystade upp garnet med en gång. Utan att ha en aning om vad det ska få bli!
  Det lutar åt en sjal.
  Sarah

  SvaraRadera