torsdag 7 juli 2011

Ojojoj.

Här har det inte bloggats så flitigt minsann. Midsommar firade vi i Jämtland, som vi gör varje år. I år var det extra fint eftersom vi hade båda barnen med oss. Det är så idylliskt där uppe. Rött litet hus vid en sjö och så finaste logen som gör att den inte spelar någon roll om det regnar. Barnen hade det toppen med lekkamrater i samma ålder och en tjock liten ponny som de fick rida på. Enda minuset var att Bonuspinglan blev sjuk och kräktes mitt i natten. Ingen höjdare när man bor i en husvagn... Men ingen av oss andra blev smittade så det var nog bara ett litet värmeslag.

När vi kom hem var det min tur att däcka i nära fyrtio graders feber så därför blev det inget bloggande innan vi for i väg på nästa äventyr. Vi tog Grodprinsen med oss och åkte till Visby. Förvisso mest för att jobba, men det lite trevligheter hann vi också med. Bland annat fantastiskt god mat här och ännu godare mat här. Grodan tyckte det var spännande att åka båt och när mamman och pappan jobbade fick han vara med Grodmormor hos min morbror och hans fru som har ett sött litet hus med gigantisk gräsmatta några kilometer utanför Visby.

Nu är vi äntligen hemma ett par veckor innan nästa resa men det hinns inte med så mycket stickande. På lördag firar vi Grodan som fyller två år så just nu är det kalasförberedelser som är grejen. Men en liten, liten kofta är alldeles strax färdig och det är tur det för när bästa vännernas Myggan bestämmer sig för att det är dags att komma ut så måste den vara färdig.

Och snart fyller bloggen ett år! Det ska vi förstås fira med en tävling. Håll utkik så kommer jag att lägga upp en utlottning i dagarna. Till dess, ta det lugnt och njut av sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar