fredag 31 december 2010

Gott nytt år! (och så 28, 29 och 30)

Eftersom december onekligen med viss hast börjar lida mot sitt slut får det blir tre små kortisar så här på slutet. Oroa er inte, från och med i morgon slutar jag vräka ut mitt inre här på bloggen. Då är Garnfröken åter en sån där lite halvanonym stickerska som visar upp ett och annat alster i cyberrymden. Gott nytt år på er allesammans!

28 - Något jag saknar.
Jag saknar min vän Martin. Jätteofta. Jag önskar att han bodde här, i min stad. Och så saknar jag min vän Maddsen. Nästan hela tiden. Jag önskar att hon bodde här, i min stad, och inte på andra sidan jorden. Och så saknar jag min fina, fina hund Milton. Milton gick bort för mer än fem år sedan men jag gråter fortfarande när jag tänker på hur han somnade in i min famn. Världens klokaste kompis var han. Isch, nu börjar jag grina igen. Fåntratt!

29 - Vad jag strävar efter.
Jag skulle vilja studera så att jag kan få ett arbeta som är lite mer givande än det jag har idag, både intellektuellt och ekonomiskt. Jag skulle vilja ge mina barn möjligheten till ett litet hus på landet så att de kan få tillbringa somrar och kanske en och annan helg utanför stan. Jag skulle vilja ta körkort. Och kanske ha möjlighet att rida lite oftare. Mest av allt vill jag ha möjligheten att ge min sambo och mina barn en fin och värdefull vardag.

30 - Ett sista ögonblick.
Det kan inte bli något annat än precis just nu. Jag har förberett vår nyårsmiddag och väntar på att lilla fina killen ska börja snusa. Sen ska jag avnjuta en härlig trerätters tillsammans med älskling. Vi ska sippa lite bubbel och rå om varandra hela kvällen. Det är fint.

4 kommentarer:

  1. Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

    SvaraRadera
  2. Jag kommer att sakna dina tankar om livets stora och små mysterier. Gott nytt år1

    SvaraRadera
  3. Lisa lagom: Tack! Man vet aldrig, rätt var det är så trillar jag väl dit igen på någon lista eller utmaning. :)

    SvaraRadera